Det perfekte tilbehør til MedEasy videoforelæsningerne!

Vil du maksimere dit læringudbytte og få styr på dine noter i anatomi og fysiologi?


Her får du 4 gode grunde til at bestille anatomi og fysiologi kompendiet i dag!

1) Hurtig og effektiv repetition

Kompendiet i Anatomi og Fysiologi er lavet i tæt samarbejde med sygeplejestuderende samt forbedret hvert år. Magien opstår ved sammensætning af de centrale figurer, de vigtigste fakta sætninger og dine egne noter. I et studie ved OsloMet blev det vurderet at kompendiet var med til at øge læringsudbyttet hos de studerende som deltog. Du kan se en oversigt nedenfor.

2) Kompendiet opsummerer alt det vigtigste og mest eksamensrelevante fra videoerne

Vi har samlet det vigtigste og mest eksamensrelevante et sted. Når du tilføjer dine egne noter, så får du det perfekte værktøj til repetitionen i ugerne op til eksamen.

3) Læringsmagien bliver skabt sammen med dine noter

Det er veldokumenteret at læring er mere effektiv ved brug af flere sanser. Ved at bruge kompendiet til dine noter mens du ser og lytter til videoerne på MedEasy.dk, så aktiverer du flere sanser og hermed en større del af hjernen idet du både ser, hører, skriver, tegner, læser og hygger dig med dine fornemme figurer.

4) Fantastiske figurer og let læsbar tekst

Vi er superstolte over resultatet som er skabt i samarbejde med tusindevis af sygeplejestuderende som aktivt har brugt MedEasy’s videoforelæsninger samt givet tilbagemeldinger på både grafikken, pædagogikken, sprog og niveau. Vi kunne ikke have lavet dette kompendium uden dem. Vi håber derfor at du også vil være med til at holde kvaliteten ved at fortsætte med at give tilbagemeldinger.

Flere studietips? Tjek vores 10 bedste studietips ud, og find din bedste studiemetode💪

Del denne artikel

Læs mere: