1. Oversigt over fordøjelsessystemet
1. Oversigt over fordøjelsessystemet
18 min
2. Øvre del af fordøjelseskanalen
2. Øvre del af fordøjelseskanalen
18 min
3. Bughinden og krøs
3. Bughinden og krøs
8 min
 4. Nedre del af  fordøjelseskanalen - tyndtarm
4. Nedre del af fordøjelseskanalen - tyndtarm
15 min
5. Nedre del af fordøjelseskanalen – tyktarm og endetarm
5. Nedre del af fordøjelseskanalen – tyktarm og endetarm
17 min
 6. Fordøjelsessystemets  blodforsyning
6. Fordøjelsessystemets blodforsyning
10 min
7. Leveren og galdeblæren
7. Leveren og galdeblæren
26 min
8. Bugspytkirtlen (pancreas)
8. Bugspytkirtlen (pancreas)
12 min
9. Fordøjelsesystemets regulering
9. Fordøjelsesystemets regulering
22 min
10. Absorption af kulhydrat, protein og fedt
10. Absorption af kulhydrat, protein og fedt
20 min
11. Absorption af væske, salte, vitaminer og sporstoffer
11. Absorption af væske, salte, vitaminer og sporstoffer
11 min
12. Metabolismen
12. Metabolismen
14 min

10. Absorption af kulhydrat, protein og fedt

I denne video gennemgår vi først de forskellige næringsstoffers opbygning. Derefter gennemgår vi alle detaljer du skal kunne om nedbrydning og absorption af kulhydrat, protein og fedt.

Sidst opdateret 30.1.2021

Referer til denne forelæsningen   

Genvejstaster:
  • Plads
    Afspil/pause
  • Hop tilbage
  • Hop frem
  • 1
    1x hastighed
  • 2
    1,25x hastighed
  • 3
    1,5x hastighed
  • 4
    2x hastighed
  • F
    Fuld skærm